Tökéletes idomok a magabiztos megjelenéshez 2021-01-04T12:11:21+00:00

Tökéletes idomok a magabiztos megjelenéshez

Még a sokak által irigyelt, tökéletesnek gondolt szépségkirálynők is sorra nyilatkozzák azt, hogy változtatnának testükön. Önben is felmerült már ez a gondolat?

Plasztikai műtétre nem feltétlenül hiúságból szánja rá magát az ember, hanem egyszerűen csak szeretné jól és magabiztosnak érezni magát a bőrében.

A modern plasztikai sebészet tökéletes megoldást nyújt erre.

Nekünk nem betegeink vannak, hanem elégedett pácienseink! Mi pedig velük együtt örülünk a sikeres megújulásuknak.

Jelentkezem ingyenes konzultációra

Mellfelvarrás

A testsúlyingadozás vagy a terhességet, szülést, szoptatást követő hormonális változások hatására az emlő megereszkedhet. Ez a jelenség főleg kötőszöveti gyengeség talaján jön létre. A mell szalagrendszere meglazul, a bőr kitágul.
A mellfelvarrás megoldást jelenthet az emlő elváltozásainak korrigálására.
A mellfelvarrás műtéti megoldása a megereszkedés mértékétől, a páciens életkorától és testalkatától egyaránt függ.
Minden esetben arra törekszünk, hogy a beavatkozás a lehető legkevesebb műtéti heggel járjon, az eredmény tartós és természetes legyen.

Minden páciens teste más és más. Ahogyan az igényeik is. Így ingyenes konzultációnk minden esetben egyéni és személyre szabott.

Jelentkezem ingyenes konzultációra

Dr. Debreczeni Béla Zoltán

2014: Astellas díj, az év orvosa – az elégedett páciensek szavazatai alapján

Szakterület: sebészet, plasztikai sebészet, igazságügyi orvostan

Hasplasztika

A XX. század elején a jól látható, előredomborodó has még a jólétről árulkodott. Azóta sokat változott a közízlés e téren is.
Testsúlyingadozáskor vagy terhességet, szülést követően sok esetben a bőr nem tudja követni a test változásait, így a bőr hastájékon megereszkedhet. Ez nem csak esztétikai problémát okozhat. A jelentős fogyás után fennmaradó, kötényszerűen lefelé lógó bőr higiéniás problémákat is okozhat, illetve zavaró lehet a mindennapi tevékenységek elvégzése közben.
Erre nyújt megoldást a has plasztikai beavatkozással történő helyreállítása.

Jelentkezzen ingyenes és kötelezettségmentes konzultációnkra, ahol a beavatkozást végző tapasztalt orvosunk minden kérdésére választ ad!

Ingyenes konzultációt szeretnék

Mellnagyobbítás

Alkati sajátosságok, a mell asszimetriája, vagy szülés utáni megereszkedése indokolttá teheti a mell szilikon implantátum beültetésével történő nagyobbítását, formai korrekcióját.

A szilikon az orvostudományban igen széles körben alkalmazott anyag. A ma használt mellimplantátumoknak semmilyen egészségkárosító hatása nincsen.

A közhiedelmekkel ellentétben az implatátumok beültetése nem gátolja a pácienst sem a későbbi szoptatásban, sem a sportolásban.

Tovább az ingyenes konzultációra!

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Minden páciens teste más és más. Ahogyan az igényeik is. Így a konzultáció is minden esetben egyéni és személyre szabott.
Neve és telefonszáma megadása után kollégánk fogja Önt keresni időpont egyeztetése céljából.
A személyre szabott konzultáción Dr. Debreczeni Béla Zoltán plasztikai sebész tájékoztatja Önt a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, a műtét menetéről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Kérjen ingyenes konzultációt most!